O nama

Zgrada Elnos na Tunjicama

Prodaja roba Elnos Trade nudi kompletan asortiman elektromaterijala i opreme – od utičnica i sklopki do složenih sistema za modernu infrastrukturu stambenih, poslovnih i industrijskih objekata.

Mi smo tim vrijednih i stručnih ljudi koji su u posljednjih 25 godina svojim radom i zalaganjem ostvarili izvanredne rezultate i zauzeli lidersku poziciju u polju prodaje i distribucije elektromaterijala na tržištu BiH.

Otvorene za inovacije i praćenje aktuelnih trendova, naše ekipe su uvijek spremne da vam ponude najbolja rješenja za komforan način života uz vrhunsku udobnost.

Sa ponudom više od 8.000 proizvoda vodećih domaćih, evropskih i svjetskih proizvođača sektor prodaje Elnos Trade godinama unazad drži prvu poziciju po bogatstvu asortimana elektromaterijala u BiH.

U našoj širokoj i sjajnoj ponudi posebno se izdvajaju sljedeće grupe proizvoda: kablovi i kablovski pribor, elektroinstalacioni materijali, razvodni ormari i table, metalne kanalice, sklopna i relejna tehnika, LED rasvjeta i izvori svjetlosti, klasična i modularna galanterija, gromobranska oprema, ventilacioni sistemi, interfonski sistemi, alati i pribor.

Uvijek smo odlučni u namjeri da vas oduševimo proizvodima vrhunskog kvaliteta i najnaprednijih mogućnosti po povoljnim cijenama. Posjetite nas i uvjerite se da je najbolja kupovina u Elnosu Trade.

Prodajna mreža

Pozivamo Vas da posjetite naše prodajne centre gdje možete vidjeti, testirati i odabrati proizvode iz naše bogate ponude.

Naši prodajni centri se nalaze u: Banjaluci, Doboju, Bijeljini, Prijedoru i Istočnom Sarajevu, a posjedujemo i snažnu distributivnu mrežu u svim gradovima širom BiH, posredstvom koje efikasno i visokoprofesionalno pokrivamo tržište cijele zemlje.

Stručno i ljubazno osoblje u prodajnim centrima Elnosa BL vam svaki radni dan stoji na raspolaganju za prezentaciju proizvoda, pružanje tehničkih savjeta i sve dodatne konsultacije kako biste odabrali najbolje proizvode za Vas.

Naši partneri/dobavljači

Prodaja roba Elnos Trade uspješno sarađuje sa širokom mrežom renomiranih regionalnih i svjetskih proizvođača elektromaterijala i opreme.

Ponosni smo na dugogodišnju uspješnu saradnju sa kompanijama: Legrand, GE Power, GE Lighting, Dietzel Univolt, Lug, V-Tac, Benedict, Rittal, Phoenix, Contact, Haupa, Aling-Conel, Eti, Tehnoplast i mnogim drugim.

Reference

Od stanova do poslovnih prostora preko trgovačkih centara, modernih poslovnih i industrijskih objekata svoje mjesto je pronašao širok spektar naših proizvoda i sistema koji odgovaraju svim zahtjevima kupaca i investitora.

Ovo su naše reference: